Pia Stylist | Min Årskrönika 2015
2092
post-template-default,single,single-post,postid-2092,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Min Årskrönika 2015

Min Årskrönika 2015

 

Nu sitter jag här igen ett år senare, många erfarenheter rikare med upplevelser i bagaget som jag bara vågat drömma om. Ingenting är omöjligt. För när jag tänker på hur jag under detta år med glädje vågat utmana mig själv och det obekväma, lyckats se mina styrkor och gett mig själv utrymme att växa så blir jag stolt.

Som vanligt vill jag passa på att rikta mitt varmaste tack till alla ni kunder samt mina fina kollegor på KällbergElmberg som gör mitt jobb till det bästa som finns.

Jag började året med att tacka ja till en medverkan som frisör i programmet gör om mig i SVT och go kväll. Självklart var första programmet jag medverkade i ett av de mest nervpirrande ögonblicken i mitt liv, men samtidigt ett av de häftigaste. Jag puttades rakt utanför min komfortzon och växte säkert två centimeter bara den kvällen. Jag vill rikta ett stort tack till hela produktionen på SVT för ert fina sätt att bemöta mig under min tid hos er, jag älskade varje timme och värmen som flödar i huset gör mig glad och inspirerar mig fortfarande. Svt har också via Helena Vink anlitat mig som stylist för att utforma programledargarderoben inför vår och höst sändningar av Sverige Idag.

Något annat som jag funnit väldigt roligt är kontakten jag fått med olika reklambyråer  i och utanför Umeå. Det har bl.a inneburit signade uppdrag för Be green, PolarbrödUtopia och Ingrids m.m

Ett annat uppdrag som utmanat mig karriärmässigt var när jag tillsammans med Emil Media anlitades under våren för att arbeta fram bilder till Grönsaksfabrikens nya hemsida. Jag skaffade fram rekvisita till fotograferingen samt hjälpte till med uppbyggnad, layout och text till deras nya hemsida. Underbar drivkraft i detta familjeföretag med hjärtat  på rätta stället och framtiden framför sig.

Något jag också minns och tar med mig från 2015 är alla de privatpersoner som varit hos mig och provat något nytt. Glädjen som man mött när man lyckats överraska dessa människor med en gör om mig behandling och ny stil är så fantastisk.

Detta år har även inneburit arbete inför personliga och kreativa bröllop/ möhippor. –  Jenny & Mikael Hellsten och Kristina & Magnus Burwall var två av de bröllop jag hjälpte till med. Förutom lyckan över mitt fina samarbete med Fotograf Andréa så fick jag också i och med årets bröllop möjlighet att träffa på och få arbeta med fotograf – Gina Mannberg, – jag hoppas våra vägar möts igen.

Att jag nu fått avsluta året med att föda, och fått se min andra dotter Lykke ta sitt första andetag, gör 2015 till allt och mer än jag någonsin vågat drömma om.

Jag ser framemot och längtar efter 2016 som jag vet kommer att vara fylld med kärlek, nya utmaningar och erfarenheter. Jag omfamnar nu min familj och känner mig som den lyckligaste kvinnan på jorden

En god jul och ett gott nytt år önskar jag er alla

/Pia

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.