Pia Stylist | Stora Hotellet – Bröllop
2107
post-template-default,single,single-post,postid-2107,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Stora Hotellet – Bröllop

Stora Hotellet – Bröllop

foto: fotograf Andréa

När två av de finaste människor man känner väljer att fira sin kärlek genom ett giftermål och gör det på ett sätt som är så grundat i vad de själva längtat efter istället för vad som står skrivet i andras förväntan norm och tradition då skapas en viss sorts magi. Detta bröllop på stora hotellet i Umeå mellan Magnus och Kristina var nog en av det mest intima, kärleksfulla och mest magiska bröllop jag varit på.

Till min stora glädje så anlitades Fotograf Andréa för att fotografera detta bröllop. Vi har länge drömt om en fotografering tillsammans på stora hotellet så det var kul att detta hände. Andréa har en förmåga som jag tycker är unik för just henne. Förmågan genom sitt kärleksfulla sätt verkligen se de magiska ögonblicken och själen i de människorna hon har framför sig, och hon levererar alltid så väl genomarbetade bilder.

Vi fick ta del av en saga från början till slut i en av Umeås vackraste miljöer. Med mat, dryck och med storslagen service från Stora hotellets personal blev detta bröllop allt och lite till för oss som var där.

Lite extra roligt var att jag fick vara delaktig som stylist inför detta bröllop genom att välja kläder, smycken, skor och hår till brud, brudgum och brudnäbb. Vid min sida hade jag  min samarbetspartner Carolina Carlbom som sminkade.


 

Så här såg det ut bl.a ut när jag presenterade min idé gällande stylingen för Kristina och Magnus inför bröllopet.

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.