Pia Stylist | Northchapter
22014
post-template-default,single,single-post,postid-22014,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Northchapter

Northchapter

En av mina uppdragsgivare är Anna Granlund grundare av norrländska bokförlaget Northchapter. Jag anlitas ibland när det gäller att hjälpa till med stylingen till bokomslag. Denna gång handlade det om att tillsammans med fotograf Matthew Philips ta fram en norrländsk känsla iform av en dukning där huvudpersonen av denna kokbok skulle servera.  Jag blev ombedd att hitta en tapet som symboliserar västerbottniska gårdar och porslin som du kan hitta där. Jag ville ge bilden en rustik känsla men hemyrevlig och enkel. Jag valde att plocka in gröna Anna porslinet och broderade dukar.

Ser framemot slutresultatet och Eriks kokbok

 

 

 

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.