Pia Stylist | Melehoff – Ny leverantör
2216
post-template-default,single,single-post,postid-2216,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Melehoff – Ny leverantör

Melehoff – Ny leverantör

 

Här är några bilder från en underbar dag på jobbet.  Min senaste inspirationsfotografering tillsammans  med Fotograf Andréa, Melehoff Blommor & Design och make up artist Carolina Carlbom

Jag kan inte med ord beskriva hur glad jag är för att jag funnit så otroligt duktiga samarbetspartners och leverantörer. Min senaste inspirationskälla och leverantör är Melehoff Blommor och design. I denna butik finner du inte bara vackra blommor utan också en fantastiskt kreativ och serviceinriktad människa. Helena Melehoff brinner för sitt hantverk och har en grym fingertoppskänsla.

Mitt arbete handlar i stort om att inspirera. Att visa hur man på olika sätt kan tänka när det gäller styling av hår och kläder. Kläder behöver inte alltid vara dyra för att bli ett original. Mycket handlar om accoearer och om hur du smyckar din outfit

Dessa bilder på Helena är ett fint exempel på hur en vit klänning från Miss Sellfridge kan ses med ett annat ljus när man smyckat den kreativt.

Helena vacker som en dag som förövrigt också är modell på bilderna fick en förfrågan av mig att göra en krage av blommor till klänningen. Utan mer direktiv lyckades hon fånga precis den känslan som jag var ute efter.

Fotograf Andréa och jag har genom åren delat många kreativa stunder och jag är så glad att få se omgivningarna och ljuset genom hennes ögon. Det blir vackrare då. Hon fotograferar med hjärtat och det är underbart att jobba med henne ♡

Hoppas detta på något sätt kan inspirera alla er där ute som planerar bröllop sommarfest, student eller födelsedagskalas.

Här hittar ni ytterligare inspiration från min och Fotograf Andréas tidigare fotografering av Peter Falck smyckad med blommor från Melehoff

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.