Pia Stylist | Älvsbyhus
21978
post-template-default,single,single-post,postid-21978,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Älvsbyhus

Älvsbyhus

Som kvinna och gravid igen mitt i livet och som egen företagare var jag rädd att skymten av en gravidmage eller en liten nyfödd bebis skulle skrämma mina uppdragsgivare. Där vill jag säga att jag hade fel inte en gång har det varit ett problem och aldrig någonsin under detta år har jag känt mig bortvald av denna anledning. Jag har en fantastisk sambo pappa till mina barn som ser det som självklart att vara hemma då jag vill jobba. Så när jag fick förfrågan om att arbeta med Fotograf Emil Nyström företag Emil Media för ett uppdrag åt Älvsbyhus där vi skulle leverera bilder till bl.a. deras produktkatalog så var svaret självklart. Kul uppdrag!

Min uppgift var att sminka och styla håret på modellerna. Alex Prowse fixade kläder  och Camilla Maurée inredde huset. Fotograf :Emil Nyström

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.