Pia Stylist | Sisters in law
22020
post-template-default,single,single-post,postid-22020,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Sisters in law

Sisters in law


Sisters in law är en av Sveriges största bröllopsbloggar. En av grundarna är Zanna Metzer är en av mina fina leverantörer.  Vi har inlett ett samarbete och tillsammans med andra enormt duktiga företagare bl.a.  fotograf Thea Holmqvist inredare Lefva design Melehoff blommor och sömmerska kikki Syr samlas vi och gör gemensamma fotoprojekt. Stylingen av hår och make up här är gjorda av min kollega Carolina Carlbom bröllopsansvarig hos mig på Pia Stylist. Här är bilder från vår senaste fotografering läs hela blogginlägget på sistersinlaw.se

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.