Pia Stylist | Stina Lindbäck
21991
post-template-default,single,single-post,postid-21991,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Stina Lindbäck

Stina Lindbäck

Ni vet känslan när man stöter på en fantastisk människa som inspirerar en. Stina Lindbäck är leg. psykoterapeut nytänkande färgstark och ytterst närvarande. Jag och fotograf Andrea fick fick förtroendet att hjälpa Stina Lindbäck leg. psykoterapeut med en utformning av bilder till hennes hemsida som min syster sanna Johansson skapat efter hennes önskemål. Här är några av de bilder som kommer att finnas på sidan efter att hemsidan lanseras i början av 2017. Jag gav rådet att göra dessa bilder knutna till hennes personlighet och ville porträttera henne så färgstark och modig som hon är. Psykoterapi och personlig utveckling är något vi alla mår bra av och som borde presenteras med hopp, glädje och en stor dos må bra känslor. Lika självklart som att ta hand om sitt yttre borde det vara att besöka någon för att utforska sitt inre. Lycka till Stina!

Foto : Fotograf Andréa

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.