Lockiga / Krulliga & Texturerade hår

 

Den 4 juni 2020 publicerade jag Pia ett inlägg där jag ifrågasatte mig själv och mitt företag ifall vi var tillräckligt inkluderande. Ifall vi bidrog till jämlikhet och allas lika värde. Det blev tydligt att det fanns mer att göra. Än idag är det inte obligatoriskt att frisörer i sverige lär sig klippa och behärska alla hårtyper. Dockorna på frisörutbildningen har rakt hår och teknikerna vi lär oss bygger på det. Jag lovade mig själv att utbilda mig vidare och skaffa mig mer kunskap för att alla människor oavsett hårtyp ska känna sig trygga med att vi gör det som är bäst för deras hår,  och jag hoppas att det blir en naturlig del i frisörutbildningen framöver. 

Vi jobbar aktivt i vårt företag med omställning för att bidra till att de globala hållbarhetsmålen nås. Minskad ojämlikhet är en av dem

Vi är nu utbildade via Urban Academics där vi lärt oss klipp och stylingtekniker för alla typer av lockiga, krulliga och texturerade hår. Så tacksam och full av inspiration. Nu kan du hitta klippning – lockig frisyr samt klipp och färg lockig frisyr som en nya tjänster i vår onlinebokning.

Det passar dig som har lockigt hår och vill bära det i sin naturliga form. I behandlingen ingår en grundlig konsultation, klippning, hårtvätt och behandling samt styling. Du får veta vilka produkter som passar ditt hår bäst och hur du vårdar och stylar det hemma.

OBS! När du kommer in så är det viktigt att du kommer in med håret lockigt, ej uppsatt och ej plattat. Detta för att vi lättare ska kunna se hur dina lockar ser ut och drar upp sig. Ett typ 3 och 4 hår klipper vi alltid utan kam och i och med att det tar längre tid att torka och styla ett lockigt hår så är behandlingstiden för en klippning lockig frisyr 90 min.

Här ser du Olika typer av lockiga/krulliga hår – Vilken hårtyp har du? Typ 1 är rakt 
Vågigt hår 2A
Vågigt hår 2B
Vågigt hår 2C
Lockigt hår 3A
Lockigt hår 3B
Lockigt hår 3C
Krullligt hår 4A
Krulligt hår 4B
Krulligt hår 4C

Natural Tech – Davines

NATURAL TECH

vänder sig till dig som har hår och hårbottensproblem.

Kanske har du tappat mycket hår efter din graviditet eller pågrund av stress, eller så lider du av en oljig hårbotten? Då har Natural Tech något för dig! 

Dessa produkter förebygger och behandlar de vanligaste hår och hårbottensproblemen och lämnar efter sig en balanserad och välmående hårbotten.

Serien består av 7 olika serier