Lashlift

Öppna upp din blick med ett lashlift

Lash lift är en populär behandling som är en ögonfrans permanent för att ge fransarna en fin böj och lyft. Det ger ögonen ett piggt och fräscht utseende samt öppnar upp blicken på ett väldigt fräscht sätt. Det ger ett naturligt resultat då man gör detta på de egna ögonfransarna. Och passar perfekt för de som inte kan ha fransförlängning eller inte önskar lika intensivt resultat samt vill kunna använda mascara på fransarna.

Så här går det till:

Med ett Lash Lift kan du bada, basta och träna som vanligt efter 48 timmar. Kom utan smink. Under en Lash lift behandling färgas ögonfransarna svarta och man avslutar med en Keratin Boost. Keratin Boosten vårdar och skyddar de naturliga fransarna och ger dom extra styrka, istället för att torka ut och skada dem. Keratinet vårdar och stärker fransen med upp till 40% och gör fransen upp till 2-3 % längre. Behandlingen passar perfekt till dig som inte kan ha fransförlängning.
Resultatet efter en behandling håller 6-12 veckor beroende på dina egna fransars växtcykel. Det är också viktigt att du sköter fransarna på rätt sätt efteråt för att få behandlingen att hålla så länge som möjligt. Återbesök rekommenderas först efter 5-6 veckor efter första behandling.

Pris: 750:-