Frisörbehandling hos oss

Välkommen till oss på Skolgatan 48

Som frisör på Pia Stylist & Concept är vi väldigt måna om att du som kund ska känna dig trygg i att vi alltid klipper och färgar hår efter din personlighet och stil. Vi tar hänsyn till hårfästen, virvlar och ger håret spelrum att vara sig själv.

Vi strävar efter att färga, klippa och styla hår så skonsamt som möjligt  med färg och produkter från Davines som är vår huvudleverantör. Davines är ledande inom Sustainable Beauty och vi delar grundvärderingar. Davines är ett B-Corp företag vilket betyder att det är just nu är bättre för världen att de finns än att de inte gör det. Fint va! 

 davines-group-sustainability-report-2021-2022

Alla våra behandlingar kan du även boka Silent. Då signalerar ni redan vi bokning att ni önskar slippa småprat under behandlingen

Huvudmassage vid varje tillfälle

Vi som arbetar här är  utövar huvudmassage vid varje schamponeringstillfälle i våra sköna schamponeringsstolar med fotstöd. Om du vill finns det möjlighet att boka på ytterligare tid på dina behandlingar för en mer djupgående massage av hårbotten och axlar.

Kombinera ditt besök med en grön måltid

Vill du avnjuta en frukost, lunch eller middag i samband med din behandling hos oss? Tack vare vår samarbetspartner Rost är detta möjligt.

Frukost 09-11
Lunch 11-14
Middag 14-19

Boka din mat genom att ringa oss på 090-149080 eller skriv ditt önskemål om frukost, lunch eller middag i din webbokning online. Meny hittar du på Rost hemsida www.rost.nu

Vi behöver med fördel din beställning dagen innan ditt besök.